Planetenbaan 25, 3721 KA, Bilthoven

Diensten

Kledingreparatie

Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties en vermaak aan uw kleding. Bent u bijvoorbeeld afgevallen of aangekomen? Dan kunnen wij uw kleding weer op maat maken. Ook wanneer uw kleding kapot is, hoeft u deze niet meer weg te gooien. Wij kunnen ongeacht de stof alles repareren. We kunnen uw kleding bijvoorbeeld korter maken, innemen, uitleggen, mouwlengte korter maken en broekspijpen afslanken. In overleg is alles mogelijk bij ons! U zult niet voor verrassingen te komen staan omdat u vooraf een prijsopgave ontvangt.
Stomerij

Wij bieden u een uitstekende stomerijservice. Wij garanderen kwaliteit en deskundigheid. Wij hebben veel kennis over de reiniging van verschillende stoffen.
Stofferen

Heeft uw interieur een nieuwe look nodig? Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van banken, stoelen, boten en jachten etc. Wij meten het op en maken het op maat voor u! U zult niet voor verrassingen te komen staan omdat u vooraf een prijsopgave ontvangt.
Gordijnen

Indien u nieuwe gordijnen nodig heeft, kunnen wij deze ook op maat en naar uw wensen maken. Eventueel kunnen wij de maten komen opmeten. U zult niet voor verrassingen te komen staan omdat u vooraf een prijsopgave ontvangt.
Schoenreparatie

Is uw favoriete schoen kapot? Wij maken gebruik van speciale apparatuur en zorgen dat uw schoen weer zo goed als nieuw eruit ziet. Wij repareren alle dames- en heren schoenen naar uw wensen.
Sleutelservice

Wij hebben een snelle sleutelservice. Uw sleutels worden gekopieerd terwijl u wacht!